Paragraph

MUAY THAI BOX

Gyere el, próbáld ki, és ismerd meg az álló harcok királyát, a Thai Boxot, azaz a 8 végtag (2 könyök, 2 kéz, 2 térd, két láb) harcművészetet. Sajátísd el azt a tradicionális harcművészetet, ami mára az egyik legkomplexebb álló küzdősporttá nőtte ki magát világszerte. Az edzések célja a muay thai technikák elsajátitása, illetve önmagunk fizikai és mentális fejlesztése. Ezek eléréséhez az edzéseken nagy hangsúlyt fektetünk a koordinációt, az állóképességet és az erőnlétet fejlesztő gyakorlatokra. A technikai repertoárt minden edzésen páros gyakorlatokkal bővítjük, melyeket rendszeresen játékos küzdelem formájában gyakorlunk (természetesen megfelelő védőfelszerelés viselése kötelező). Gyere, és jelentkezz Te is kortól, nemtől, edzetségi szinttől függetlenül csoportos óráimra vagy személyi edzésre!

Felnőtt órák: Kedd és Csütörtök 18.30-20.00-ig

ÁRAK

  • 8 alkalmas felnőtt havi bérlet: 16 000 Ft
  • 4 alkalmas felnőtt havi bérlet: 9 000 Ft
  • lkalmai díj: 2 600 Ft

Muay Thai edző

HARGITAI ZOLTÁN

Már tizenévesen a harcművészetek és a küzdő sportok szerelmese lettem. Jött a karate, majd a box, azt követte a kick box, de végül az állóharcok királya a thai box, azaz a muay-thai lett a végállomás. Már az elején a legjobbaktól tanulhattam, Rehák Györgytől, Birics Tamástól, majd az Ales Attila vezette Rokko Gym-be igazoltam. Neki köszönhetem, hogy végleg ennél a sportnál tettem le a voksom. A muay thai nem csak egy sport, annál több. Egy valódi életérzés, amitől egy új élet,- és szemléletmódot kaptam. Ezt szeretném minden tanulnivágyónak továbbadni.

Tel.: +3630 374 3607

Email: gymjam@gymjam.hu

KID BOX

Gyerekkorban a mozgáskoordináció, a gyorserő és az állóképesség fejlesztése rendkívül fontos. Leginkább a saját testsúlyos edzések javasoltak. A küzdősportok kiválóan alkalmasak ezen készségek fejlesztésére. Az edzéseken nagy hangsúlyt fektetünk a koordinációt, az állóképességet és az erőnlétet fejlesztő gyakorlatokra. A technikai repertoárt minden edzésen páros gyakorlatokkal bővítjük, melyeket rendszeresen játékos küzdelem formájában gyakorlunk (természetesen megfelelő védőfelszerelés viselése kötelező). 8 éves kortól várjuk az érdeklődő lányokat és fiúkat!

Gyerek órák: Kedd és Csütörtök 18.00-19.00-ig

ÁRAK

  • 8 alkalmas diák havi bérlet: 11 000 Ft
  • 4 alkalmas diák havi bérlet: 6 000 Ft
  • lkalmai díj: 1 800 Ft

BRAZIL JIU JITSU

A brazil jiu-jitsu a világ legizgalmasabb harcművészeti stílusa, amely életstílus, filozófia, mentális játszma, kinematikus sakk és fitnesz is egyben. Megtanít győzni, a harcban veszíteni, küzdeni, tervezni és rugalmasan újra tervezni. A stílus egy harcművészet és küzdősport, amely Brazíliából ered, hazánkban Sztraka Mihály Mester tette elérhetővé 2001-ben mikor megalapította a Carlson Gracie Team Hungaryt. A Carlson stílus az MMA gyakorlói számára a legkézenfekvőbb stílus mivel Vale Tudora lett kifejlesztve. A Brazil jitsu földharc, aminek célja földrevitel, pozíciónálás és feladásra kényszerítés.

ÓRÁK:

Hétfő 8.00-9.30-ig; 20.00-21.30-ig

Kedd (Gyerek) 16.30-18.00-ig

Szerda 20.00-21.30-ig

Csütörtök 8.00-9.30-ig; (Gyerek)16.30-18.00-ig

Péntek 20.00-21.30-ig

ÁRAK

Edző

TÖREKI LÁSZLÓ

A Carlson Gracie Team Hungary Barna öves (Faixa Marrom) Brazil Jiu Jitsu instruktora vagyok.

A küzdősportok tanulását 1997-ben Kyokushin karatéval kezdtem. 2009-ben jött a nagy változás, elkezdtem K3 szabályrendszerben edzeni, ami gyakorlatilag az MMA előszobája. Ekkor ismerkedtem meg a Brazil Jitsuval is, ami az első pillanatban megtetszett. Mesteremnek Sztraka Mihálynak és az általa tanított Brazil Jiu Jitsu irányzatnak köszönhetem a legtöbb eredményem. 2012-ben megkaptam a kék övet, 2015-ben a lila övet és 2018-ban a barna övet, de azt érzem a brazil jitsu egy végtelen út, ahol mindig lehet tanulni valami újat.

Tel.: +36303530649

Email: gymjam@gymjam.hu